The Pursuit of Happyness!

Har ni sett filmen jakten på lycka? Den med Will Smith där han spelar en fattig säljare som inte lyckas sälja sina produkter. En dag går han förbi en börsmäklarfirma och beundras av hur alla ser så lyckliga ut. Ingen tycks ha några problem där. Han bestämmer sig för att han inte längre vill va en fattig säljare och leva knapert på sina besparingar. Han vill dessutom inte ge hans son det livet han gett honom. Fattigt utan någon trygghet. De bor på gatan under en tid och Will gör allt för att hålla hoppet uppe.

Hans enda chans är börsmäklarfirman. Firman tar under den tiden som Will är som mest fattigast in 20 praktikanter. Alla slåss om en praktikplats! Will ansöker till praktikantutbildningen och får en plats. Praktikanten lever utan lön under ett halvår men Will vet att han måste göra allt för att vinna. Will gör allt för att övertyga firman att han är den rätta personen och han lyckas! Kom ihåg att denna film är baserad på verklig händelse och att personen som Will spelar blev den utvalda praktikanten!

Will spelar Chris Gardners och Chris är en person som inget annat än kan beundra. Man blir inspirerad av honom och han ger ett hopp på att allt är möjligt i livet. Har du inte sett filmen bör du se den, den ger energi till att satsa på det man drömmer om!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0