Klubbar

Stelina skrev om sin aktieklubb som hon startat med sina vänner, väldigt bra och enkel idé och även trevligt. För den som inte riktigt har ambitionen att starta något från scratch så finns det flera klubbar man kan joina här nedan följer några:Kvinnor & karriär klubben
En klubb för kvinnor och tjejer som tar det här med karriär och arbete seriöst! Vi diskuterar jobb, karriär, ledarskap, fritid, hälsa, personlig utveckling, men förenar också lite nytta med nöje! Var med och diskutera! Varmt välkomna till en mycket aktiv klubb!

Antal medlemmar: 2332 st

Stockholmsaktiviteter
I denna klubb finns det möjlighet för alla gamla, nya, tillfälliga stockholmsbor att göra det där som man "ska" göra när man bor i Stockholm. Självklart samtidigt träffa trevliga Shortcut:are. Vad händer på Stockholms musikscenener, teatrar & krogar mm..... Lägg in i klubbkalendern och följ gärna upp med ett meddelande i klubben. Välkommen!

Antal medlemmar: 2470 st

Affärsmakarna
En klubb för oss som inte har den där jättebudgeten för marknadsföring och liknande, men ändå vill nå ut. Här kan vi hitta andra i samma situation så kan vi utnyttja eller nyttja varandra.

Antal medlemmar: 77 st

Bättre livskvalité
Visst är det viktigt att ha bra balans i livet? Jag tycker väldigt mycket om ett koncept med de fem hälsopelarna... kroppen, själen, familjen, samhället och ekonomin. Det går ut på att informera ALLA människor om hur de kan få bättre livskvalité och ökad balans i livet. Klubben ska bli intressant för människor som är öppna för att våga titta på nya möjligheten att öka sitt livskvalité, vilket innebär bland annatt: * ha mer tid, * ha bättre ekonomi, * hjälpa andra människor, * hålla sig frisk osv Vi ska diskutera saken både online och personligen och göra konkreta saker för att uppnå bättre livskvalité.

Antal medlemmar: 6


För mer information hur du kan gå med i dessa klubbar gå in på www.shortcut.nu/klubbar och anmäl dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0